Welke vruchtbaarheidsbehandeling in Nederland aangeboden?

Welke vruchtbaarheidsbehandeling in Nederland aangeboden?

Als zwanger worden niet vanzelf gaat zijn er gelukkig ontzettend veel infertiliteitsbehandelingen. Een vraag die bij je op kan komen is: “Welke vruchtbaarheidsbehandeling wordt er in Nederland aangeboden?”. Is er één fertiliteitsbehandeling of zijn er meerdere beschikbaar? Wat kun je eigenlijk verwachten op het moment dat jullie een vruchtbaarheidstraject in gaan? Heel veel vragen maar vooral veel onzekerheid.. ik wil mijn ervaring graag met jou delen. 

Rollecoaster

Jullie staan op het punt om een rollercoaster in te stappen qua emoties maar vooral qua behandelingen en indrukken. Vanaf het moment dat jullie onder behandeling zijn bij een vruchtbaarheidscentrum komt er veel op je af, wat wordt het behandelplan, welke vruchtbaarheidsbehandelingen zijn er? Als ervaringsdeskundige vertel ik over de behandelingen die wij veelal zelf ook in ons fertiliteitstraject hebben doorlopen. 

Onderstaand heb ik de verschillende behandelingen weggezet in een overzichtelijk menu. 

Fertiliteitsbehandeling

Delen op social media

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook
Laura Kwint

Ho, Wacht! Ik wil je wat vertellen..

Wist jij dat ik een platform opgericht heb speciaal voor stellen met vruchtbaarheidsproblemen? De community is volledig gratis en beschikt over een openbaar forum en besloten groepen. Kom in contact met lotgenoten en praat in vertrouwen over je emoties en leer nieuwe mensen kennen!