Friendly Test

En dan kunnen we het eindelijk vertellen, waar we samen zo hard aan hebben gewerkt de afgelopen weken en maanden. Ons bedrijf/webshop Friendly Test is eindelijk online! In deze blog ga ik hier dus wat meer over vertellen, hoe zijn we op het idee gekomen en waarom we dit gestart zijn.

Ondanks dat ons eigen fertiliteitstraject nogal veel tegenslagen kent, ben ik toch ontzettend trots op ons samen. Hoe we dit samen hebben opgezet, en samen hebben uitgedacht. Maar dan in het bijzonder mijn man Jurriën, het brein achter het meeste van dit. Want eerlijk is eerlijk, zonder hem had ik dit niet kunnen doen. Super fijn dat hij ontzettend handig is met het maken van website´s en webshops! En daar ben ik ontzettend trots op, dat hij dit zo mooi allemaal heeft gemaakt.

Friendly Test
10% van de Friendly Test omzet doneren wij aan Make-A-Wish!

Over Friendly Test

Wij zijn Laura & Jurriën oprichters van Friendly Test, de vriendelijkste zwangerschapstest / ovulatietesten van Nederland. Wij vinden dat ondernemen niet alleen om winst maken gaat, ondernemen is voor ons iets terug doen voor de maatschappij! Wij doneren 10% van de Friendly Test omzet aan Stichting Make-A-Wish Nederland. Door het kopen van onze vriendelijkste zwangerschaps- en ovulatietesten zorgen jullie ervoor dat ernstig zieke kinderen even geen patiënt hoeven te zijn.

Friendly Test make a wish actie

Wat houdt onze actie bij Stichting Make a Wish Nederland in?

Friendly Test is gestart op 1 april 2020, nee dit is geen grapje. 😉 Zoals zo even al vermeld doneren wij 10 procent van onze omzet (niet de winst) aan Stichting Make-A-Wish Nederland. Onze Niet Vanzelf Zwanger community heeft unaniem gekozen voor stichting make a wish als goed doel voor 2020. In december 2020 laten wij onze community stemmen op het juiste goede doel voor 2021!


Onze actiepagina


Zwangerschapstest & Ovulatietest van Friendly Test

Ontstaan van Friendly Test

Friendly Test is ontstaan uit het feit dat wij onverklaarbaar verminderd vruchtbaar zijn. We horen je denken, huh? Hoe ontstaat dan ineens een zwangerschapstest en ovulatietest?

Dat zit zo… ondertussen zijn we ruim 6 jaar bezig om onze grootste wens in vervulling te krijgen. Verschillende onderzoeken, operaties en behandelingen verder zijn we nu bezig met het ICSI traject. Dit doet ontzettend veel met onze emoties. En hierdoor dachten we, wat kunnen we hier zelf mee gaan doen?

Zo zijn we begin november 2019 begonnen met het schrijven over onze vruchtbaarheidsproblemen door middel van blogs met daaraan gekoppeld een community voor stellen die in hetzelfde schuitje zitten. En zo kan ik mijn verhaal en emoties kwijt door het schrijven van blogs. En ik kan je vertellen dat heeft mij ontzettend geholpen, en veel positieve energie gegeven! Hoe mooi is het dat je anderen hierin kunt helpen? En dat je voor velen een steun kan zijn in deze moeilijke tijd.

Nu een aantal maanden verder een top idee, en zit ik gelukkig weer goed in mijn vel! Dus was het eindelijk zover om met dit project aan het werk te gaan. We hebben ondertussen al honderden lotgenoten op onze community en vele volgers op de social media. En daar komen iedere dag nog vele leden en volgers bij. En ook krijgen we vaak hele lieve persoonlijke berichten dat mijn blogs herkenbaar zijn, en dat het anderen steun biedt. En dat is precies de reden waarom we dit allemaal zijn begonnen!

Liefde voor de maatschappij

Mijn man Jurriën de ondernemer van het stel dacht, hoe kunnen we met het Niet Vanzelf Zwanger platform iets terugdoen voor de maatschappij? Wij weten uit ervaring dat je in een vruchtbaarheidstraject ontzettend veel ovulatie- zwangerschapstesten verbruikt.

Hoe tof zou het zijn als we onze eigen zwangerschapstesten en ovulatietesten op de markt kunnen brengen. Die dezelfde kwaliteiten heeft als de gemiddelde test die je in de drogist koopt! Super tof natuurlijk, en hier zijn we dan, een half jaar na het idee brengen we onze eigen testen op de markt onder de naam Friendly Test. Zoals de naam het al zegt de vriendelijkste zwangerschap en ovulatietesten van Nederland.

Hopelijk kunnen we met het opstarten van Friendly Test, vele ernstige zieke kinderen een prachtige dag bezorgen. En kunnen zij zorgeloos genieten van een mooie dag, dat zou toch fantastisch zijn?!


Alle Friendly Test producten

Waarom Friendly Test?

Ben je nog niet overtuigd waarom je voor Friendly Test zou moeten kiezen? De belangrijkste reden is dat je met jullie eventueel geluk ernstig zieke kinderen de dag van hun leven kunt bezorgen. Wat is er nou fijner dan iets liefs terug te doen voor de maatschappij! Tevens kun je onze test qua betrouwbaarheid vergelijken met de ‘dure merken’!

Daarnaast sommen we graag onderstaande voor je op:-)

  • Gratis verzending binnen Nederland
  • Voor 15:00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Binnen 2 werkdagen in huis
  • Zeer betrouwbaar
  • Gemakkelijk in gebruik

Hopelijk zien we je bestelling gauw tegemoet, en help je samen met ons mee aan een prachtige dag voor ernstige zieke kinderen.


Zwangerschapstest kopen

Ohja, bijna vergeten! Like @friendlytest.eu even op Facebook en Instagram. Ik verwacht dat we nog leuke weg geef acties gaan doen 🙂

GezondheidGezondheid

Plaats een reactie