Liggingsecho

Het is alweer 2 weken geleden dat we de liggingsecho gepland hadden staan. Lang geleden dat we een echo hebben gehad! De laatste was de 20 weken echo, dat klinkt ook alweer zo ver weg. En vandaag ben ik alweer 38 weken en 3 dagen zwanger. Het aftellen kan nu echt beginnen.

We hadden we een afspraak op 26 februari om 10:15 uur en gelukkig mocht mijn man mee naar de echo. Dat is voor hem ook wel fijn, dat hij weer een keertje mee mocht. Want naar alle andere controles mag mijn man niet mee. Wat natuurlijk logisch is door de corona maatregelen.

De controles waren gelukkig goed. En onze baby maakt het ook goed. Het is een echte druktemaker, ook tijdens de echo was de baby lekker actief. De baby ligt ook al goed ingedaald, dus dat is ook wel fijn. Van te voren werd ons verteld dat je soms nog wel alles goed kan zien tijdens een 36 weken echo. Maar dat het soms ook allemaal niet heel goed zichtbaar is omdat de baby al behoorlijk groot is. Zeker vergeleken met een 20 weken echo.

Liggingsecho 36 weken

Dus eigenlijk hadden we ons er van te voren wel een beetje op ingesteld, dat het dus ook mogelijk was dat we niet alles zo goed en duidelijk konden zien. Maar uiteindelijk viel dat wel heel erg mee, en konden we de baby toch wel goed zien. Zoals de contouren van de zijkant van het gezichtje en de handjes en voetjes. Ben wel heel benieuwd hoe ons kindje er uit ziet.

Nu het allemaal dichterbij de uitgerekende datum komt, worden we allebei toch wel heel erg nieuwsgierig. Wat zal het geslacht van de baby zijn? Er werd ons gevraagd of we het nog wilden weten wat het ging worden. Maar we hebben het al zo lang vol gehouden door het geslacht van de baby niet te weten. Dat het op deze laatste paar weken ook niet meer aankomt. We wachten deze komende weken nog even rustig af, en dan zullen we het eindelijk weten!

Het belangrijkste is dat de baby straks gezond ter wereld komt. Wel hebben we allebei een voorgevoel dat het een jongetje is. Maar hoe we daar bij komen? Geen idee. Misschien zit ons gevoel er wel totaal naast, haha. Het maakt ons ook helemaal niet uit, deze baby is meer dan welkom.

Zwangerschapsshoot

De foto´s van de zwangerschapsshoot zijn gemaakt door Fotografie Suus

GezondheidGezondheid

Plaats een reactie