Hoera! Niet vanzelf zwanger bestaat 1 jaar

Whoop Whoop, en dan is het alweer één jaar geleden dat ik met knikkende knieën mijn eerste blog online zette. Wat vond ik het spannend, maar wat heeft het mij uit eindelijk veel gebracht. Door te schrijven over onze kinderwens kon ik het fertiliteitstraject een plekje geven. Lees verder als je wil weten wat we in de toekomst met ons platform willen en pak je cadeautje uit 😉

na publicatie eerste blog voelde ik me ongeveer zo...
Dit had ik kunnen zijn na het publiceren van mijn eerste blog! en als mijn man eerlijk is vond hij het ook goed spannend 😉

Cadeautje voor jou!

Een feest zonder cadeau is geen feest, toch? Daarom hebben wij besloten om jullie iedere maand dat wij bestaan 1% korting te geven. Tot en met dinsdag 3 november krijg je met onderstaande actiecode 12% korting op het gehele assortiment van Friendly Test. Friendly Test zwangerschapstesten en ovulatietesten is een merk dat wij zelf hebben opgericht. De testen zijn net zo sensitief als de bekendere merken 😉. (klik op onderstaande actiecode, de korting wordt automatisch in je winkelwagentje verrekend.)

NVZZ1JAAR

Zwangerschapstest & Ovulatietest van Friendly Test

Wat heeft schrijven mij gebracht

Positieve Friendly test zwangerschapstestEn dan is het alweer zover, Niet Vanzelf Zwanger bestaat alweer 1 jaar. En wat is dit jaar ontzettend snel gegaan. Met verdrietige momenten, maar zeker ook hele mooie momenten. Want eindelijk na 6 jaar bezig te zijn geweest met onze kinderwens. Vele onderzoeken, operaties en behandelingen verder, mogen we dan eindelijk in Maart 2021 ons kleine wondertje ontmoeten.

Wat is het afgelopen jaar ontzettend snel voorbijgegaan. Vandaag is het alweer een jaar geleden dat Niet Vanzelf Zwanger online is gegaan. Wat we allebei wel heel spannend vonden, ondanks dat we wel open waren over ons fertiliteitstraject. Was dit voor ons allebei wel weer een hele nieuwe grote stap! Want nu kon iedereen ons verhaal lezen, en staat het voor altijd online.

Zelf heb ik namelijk in juni 2019 ook een tijdje thuisgezeten, omdat het me allemaal te veel werd met onze kinderwens. Ik weet als geen ander hoe moeilijk en lastig het is, als het steeds maar niet lukt om zwanger te raken. En dat vervolgens alle onderzoeken uitwijzen dat alles goed is, en dat er niks te vinden is waarom het maar niet wil lukken!

Bloggen Niet Vanzelf Zwanger

Door juist ons verhaal van me af te schrijven en door gesprekken met een psycholoog, heeft het me enorm geholpen om anders om te gaan met onze kinderwens. En dat het juist heel belangrijk is dat je goed in je vel zit. Want ik geloof zeker dat dit ook een negatieve uitwerking heeft op je lichaam en psyche als je niet lekker in je vel zit.

Het was voor mij een hele opluchting dat ik ons verhaal van me af kon schrijven, en toch ook wel herkenning te krijgen van andere vrouwen. Die net als mij in een fertiliteitstraject zaten. Want in mijn omgeving kenden we verder niemand die ook een fertiliteitstraject hadden gedaan of ermee bezig waren. En iemand die hetzelfde meemaakt wat jij doormaakt, snapt en je gevoel precies kent. En ook weet diegene wat er allemaal bij komt kijken.


Hoera! Niet vanzelf zwanger bestaat 1 jaar
Ons jaar in 9 afbeeldingen gepost op Instagram, volg je ons al? 😉

De Niet Vanzelf Zwanger community

We hebben de Niet Vanzelf Zwanger community opgericht, zodat je hier anderen kunt ontmoeten die ook bezig gaan/zijn met een fertiliteitstraject. En zodat je in contact komt met anderen, om je verhaal of vragen te delen. Ondertussen zitten we nu al op 388 leden op ons forum! En er blijven elke dag nieuwe leden bijkomen. Ook is de community actief en zijn er veel topics gestart. Zo zie je maar weer, we zijn niet alleen in een vruchtbaarheidstraject!


niet vanzelf zwanger community forum fertiliteitsproblemen
Niet vanzelf zwanger forum

Wat ontzettend fijn om te zien dat onze community actief is, en dat er elke keer leden bij komen. We hopen het komende jaar nog verder uit te breiden met onze community. En we hopen dat er nog veel meer leden zich aanmelden. Zodat we onze community kunnen uitbreiden met onder andere coaching en trainingen.


Meld je gratis aan!

Friendly Test

Dit betekent ook dat Friendly Test alweer 7 maanden bestaat! En ook kunnen we vertellen dat dit ook ontzettend goed loopt. Mijn man zet zich hier vooral voor in, en is hier dan ook behoorlijk druk mee. De verkopen van onze zwangerschaps- en ovulatietesten zijn vooral gegroeid, doordat we nu ook verkopen via bol.com. We verkopen zowel in Nederland als in België, en dit gaat goed!


Friendly Test zwangerschapstest & ovulatietest
Zwangerschapstesten en ovulatietesten webshop friendly test

We gaan hier dus het komende jaar ook zeker mee verder! En om te vieren dat Friendly Test & Niet Vanzelf Zwanger 1 jaar bestaat hebben we speciaal voor jullie een leuke kortingsactie!


Profiteer van die korting!

Toekomst visie

Wat we nu verder willen gaan doen met Niet Vanzelf Zwanger, hebben we een tijdje over na gedacht. En er zijn wel een aantal dingen waar we graag mee bezig willen gaan. Met de volgende onderstaande punten willen we graag verder:

 • Andere stellen de ruimte geven om hun verhaal te delen.
  Wil je jou traject delen op nietvanzelfzwanger.nl neem dan hier even contact met mij op 🙂
 • Coaching en trainingen aanbieden.
 • Meer aandacht voor mannen rondom fertiliteitstrajecten. 
 • Verschillende blogs schrijven over alles wat te maken heeft met een fertiliteitstraject en wat daar allemaal bij komt kijken.
 • Community openbaar in te lezen met besloten groepen, hierover later meer!

De bovenstaande ideeën gaan we zeker nog verder uitwerken, ook zal ik hier blogs over gaan schrijven met uitleg hierover. We gaan proberen om dit allemaal uit te werken en te kijken hoe we dit vorm willen gaan geven.

Statistieken & Feiten door JURR

We zijn echt ontzettend trots hoe ons platform in 1 jaar gegroeid is. In oktober 2019 begonnen met 10 – 20 bezoekers per dag. Hadden we geen leden op onze community en hadden we op Instagram ongeveer 100 volgers. Ondertussen weten jullie ons steeds beter te vinden en staan we steeds hoger in de google zoekresultaten 🙂 Hieronder een lijstje met statistieken waar wij heel trots op zijn. 

 • 1300 volgers op Instagram
 • 212 volgers op Facebook
 • 380+ leden op ons kinderwens forum
 • 10.000+ bezoekers op onze website per maand
 • 82% van onze bezoekers vinden ons via Google

Wij zijn heel benieuwd wat voor een lijst wij volgend jaar kunnen opmaken. Zoals je ziet loopt Facebook qua volgers achter. We weten dat Instagram een groot platform is voor wensouders echter zou het ook tof zijn als we onze facebook kunnen laten groeien. Op onze social media account plaatsen wij interessante artikels met betrekking tot een fertiliteitstraject. Volg mij ons gezellig mee, like onze pagina hieronder 🙂

GezondheidGezondheid

Plaats een reactie