Was wir wollten aangrijpende kinderwensfilm

Videostreamingdienst Netflix heeft de eerste trailer van de Duitse film Was wir wollten (2020) gedeeld. De film gaat over een stel met een onvervulde kinderwens en de zoektocht naar zingeving. De film is vanaf 11 november op het platform te zien. Lees verder als je wilt weten wat je van de film kunt verwachten. Wij vinden de trailer heel aangrijpend en laat goed de emoties zien die je tijdens een vruchtbaarheidstraject kunt ervaren. En die we trouwens ook in ons fertiliteitstraject ervaren hebben. 

What we wanted film over wensouders

Alice en Niklas, gespeeld door Lavinia Wilson en Elyas M’Barek, een jong stel met een grote kinderwens. Diverse fertiliteitsbehandelingen ondergaan, helaas lijkt het er voor de twee (nog) niet in te zitten. Op doktersadvies gaan ze er samen even tussenuit om hun zinnen te verzetten en vertrekken ze naar Sardinië. Even helemaal weg, en niet aan het fertiliteitstraject en de grootste wens denken… Eenmaal aangekomen op Sardinië ontmoeten ze een gezin dat alles lijkt te hebben waar de twee zo naar verlangen. Kijk hieronder de was wir wollten trailer!

What we wanted trailer

Was wir wollten trailer review

Wij kunnen niets zeggen dat dit een zeer aangrijpende film moet worden gezien de trailer. Zulke herkenbare en vooral pijnlijke momenten waar je een kleine preview in de trailer van te zien krijgt. Zelf zijn wij na onze bruiloft 10 mei 2019 op huwelijksreis geweest op Sardinië, dit maakt het extra confronterend maar ook mooi. Wij denken dat deze film een goede kijk geeft door welke emoties stellen gaan in een vruchtbaarheidstraject. Als je het moeilijk vind om over jullie fertiliteitsproblemen te praten is het wellicht een optie om je familie/vrienden te tippen over deze film om zo wellicht meer begrip te krijgen voor jullie situatie. 

Disclaimer, bovenstaande review hebben wij geschreven zonder de film ‘Was wir wollten’ gezien te hebben, deze komt namelijk 11 november uit op Netflix.

Onze huwelijksreis op Sardinië
Onze huwelijksreis op Sardinië, even geen traject / behandeling… even helemaal niets! Herkenbaar?

Was wir wollten Film review

Nadat we de film gezien hebben gaan we een review schrijven over de hele film ‘What we wanted’. 

Was wir wollten

Wat vind jij van de film/trailer?

Laat jij in een reactie weten wat jij van de film/trailer was wir wollten vind? Ook zijn wij ontzettend benieuwd wat jij vind van het feit dat er steeds meer aandacht is voor stellen met vruchtbaarheidsproblemen en alle emoties die daarbij komen kijken. Laat je het ons weten in een reactie onder aan deze pagina? Zou tof zijn, dankjewel alvast! 

GezondheidGezondheid

Plaats een reactie