Makkelijk afvallen is vooral weten wat je eet

Heel veel mensen zeggen moeite te hebben om gewicht te verliezen. Het kost ze moeite om een paar kilogram te verliezen en om vervolgens dat gewicht vast te houden. Bovendien zien ze op tegen het eindeloze sporten en bewegen dat gepaard gaat met de strijd tegen de kilo’s. Makkelijk Afvallen is een community dat laat zien dat afvallen helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Dat jij je niet suf hoeft te sporten. Oprichter Niels Bosman stelt dat vooral het feit dat mensen niet weten wat gezonde en goede voeding een groot probleem is.

Waar is Omega 3 goed voor?

Veel misverstanden over het gebruik van vetten

Om die reden vind je op het platform van Bosman talloze tips en verhalen die je moeten leren wat nou precies gezonde voeding is en wat je lichaam wel en niet beslist nodig heeft. Om die reden vind je een lijst met gezonde vetten op Makkelijk Afvallen bijvoorbeeld, omdat ook over vetten nogal wat misverstanden bestaan. Het is namelijk zo dat je lichaam niet zonder vet kan. Niet alle vetten zijn echter goed. Kijken we naar de gezonde vetten dan bedoelen we vet met veel onverzadigd vet en een laag gehalte aan verzadigd vet. Gezonde vetten bevatten omega 3 vetzuren en hebben een gunstige verhouding omega 3 tot omega 6. Kijken we dan ook even naar de top 5 gezonde vetten dan bestaat die lijst uit lijnzaadolie, chiazaad, vette vis, walnoten en avocado.

Kies voor de speciaal samengestelde weekmenu’s

Met kennis van zaken en bijvoorbeeld de koolhydraatarme recepten die Makkelijk Afvallen gratis aanbiedt wordt afvallen al een stuk gemakkelijker. Je kunt ook het 50 dagen plan volgen en kiezen voor speciaal samengestelde weekmenu’s. Volg je dit plan, dan kun je zomaar twee kilo per week afvallen. Behalve de al genoemde vetten win je op het platform van Makkelijk Afvallen ook informatie in over plantaardige eiwitten, ook iets waar de gemiddelde mens niet al te veel over weet. Gelukkig is er dan het platform Makkelijk Afvallen. Je leest er alles over bijvoorbeeld de redenen dat plantaardige eiwitten beter zijn dan dierlijke eiwitten. Op het platform wordt de conclusie getrokken dat als je een gezond en goed functionerend lichaam wilt, je altijd voldoende plantaardige eiwitten tot je moet nemen.

Makkelijk afvallen is vooral weten wat je eet

Vasten is en blijft een efficiënte wijze van afvallen

Behalve tips, advies, succesverhalen en de honderden recepten die je gratis aangeboden worden, kan Makkelijk Afvallen je ook helpen als je aan Intermittent Fasting wilt gaan doen. Dit is een manier van vasten die wereldwijd bekendheid geniet en waarvan inmiddels zelfs fitness goeroes overtuigd zijn geraakt. Je kunt deze manier van afvallen op verschillende manieren toepassen. Het gaat er om dat je dagen of de week gaat verdelen in delen waarin je wel en delen waarin je niet eet. Vasten is en blijft een efficiënte wijze van afvallen en bovendien went je lichaam snel aan de nieuwe situatie. En zo doet de community die makkelijk Afvallen precies dat wat het belooft. Het laat mensen zien dat afvallen niet moeilijk hoeft te zijn.

GezondheidGezondheid

Plaats een reactie